Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Amore by A. Andrew Gonzalez


«Υπάρχει απόκλιση από τον κόσμο των αισθήσεων. Όπως με την τροφή, οι περισσότεροι μιλούν για το αν κάτι είναι νόστιμο, όχι αν είναι υγιεινό και ακόμη πιο πέρα θεραπευτικό. Η ζωή τους είναι εντάξει εάν ακολουθούν τη νόρμα και όχι το τι χρειάζονται για να είναι ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι ως ενεργειακά όντα. Αναζητούν διασκέδαση, μα όχι ψυχαγωγία. Για τους περισσότερους σημασία έχει η απόλαυση και η συχνότητα στην ερωτική πράξη αλλά όχι η ποιότητα και η επιλογή του συντρόφου. Ακόμη καταστρεπτικότερο για το ενεργειακό πλέγμα είναι δε όταν η σεξουαλική ενέργεια εγκλωβίζεται σε ομοφυλοφιλικούς μονόδρομους.
Η ερωτική πράξη περικλείει απόλαυση, αλλά η απόλαυση έγινε αυτοσκοπός και όχι η ουσία της ερωτικής πράξης.
Αυτό που μας βοηθά να υπερβούμε τα δοσμένα και να εξελιχθούμε εν τη ουσία, είναι η σύνδεση των λειτουργιών των αισθήσεων με τα κέντρα του ενεργειακού σώματός μας. Τότε εξ-ελισσόμαστε.
Η ερωτική πράξη είναι κάτι ευπρόσδεκτο και θεραπευτικό όταν δεν γίνεται κατάχρηση και όταν γίνεται με την ταντρική προσέγγιση. Εκ πείρας να προσθέσω πως η ταντρική ερωτική πράξη είναι κάτι που ενώνει τις δυο υπάρξεις σε μια. Η ένωση είναι σε ενεργειακό επίπεδο και η ενέργεια των δυο γίνεται πλέον μια ενέργεια που ανεβαίνει στροβιλιζόμενη και δονεί συθέμελα όλα τα ενεργειακά κέντρα την ίδια στιγμή που οι συμμέτοχοι αισθάνονται Συμπαντική Αγάπη ο ένας για τον άλλο.
Το να είμαστε σε θέση να βιώνουμε αυτούς τους ενεργειακούς κλυδωνισμούς μέσα σε αυτή τη σαρκική φυλακή είναι η εκστατική επιβεβαίωση -σα προσευχή- προς τη μεγαλοσύνη της Δημιουργίας ~» — Grigoris Deoudis

Δεν υπάρχουν σχόλια: